top of page
  • stefangoynov

Проблемът с настилката в двора на 107. ОУ "Хан Крум"е отстранен благодарение на подкрепата на родителите

След края на зимата, в 107. ОУ "Хан Крум" възникна проблем с настилка в двора на малката сграда. В резултат на влиянието на техническата сол за отстраняване на леда, финият прах от ронливата настилка направи двора неподходящ за игри и занимания на учениците.


Неотложността на ситуацията изискваше бърза реакция, а събраните пари в касата на УН на 107. ОУ "Хан Крум", дарени от родителите на учениците, бяха решаващи за отстраняването на проблема навреме. Училищното настоятелство се консултира със специалисти, които предложиха и впоследтвие приложиха повърхностен втвърдител за бетонови подове върху настилката, с цел да я запечата и да предотврати образуването на фин прах.


След успешната реализация на проекта по време на пролетната ваканция, училището ни продължава да бъде безопасно и подходящо място за обучение и развитие на нашите ученици.


Благодарение на щедростта на родителите, които направиха дарение към Училищното настоятелство, УН финансира проекта с 1 140лв. с ДДС. Благодарим Ви за важната подкрепа, която има огромно значение за нашите ученици в подобни неочаквани ситуации в училищния живот.







23 views

Comentários


bottom of page