top of page
  • stefangoynov

Ден на зеленото общуване в 107. ОУ „Хан Крум"

Updated: Oct 12, 2023

Вдъхновение и по-красив двор, сред смях и нови приятелства: Общността на 107. ОУ „Хан Крум“ оживя в училищния двор и с общи усилия създаде желана атмосфера за нашите деца.!

На 13. май 2023г.,- наречен от нас „Ден на зеленото общуване в 107. ОУ „Хан Крум", в края на една зареждаща и емоционална събота- дворът на училището се превърна в още по-привлекателно място за игра и учене извън класните стаи. С помощта на училищното настоятелство и директор Калапиш, учители, ученици, родители, братчета и сестричета се събраха, за да превърнат двора и зоната около училището в приятно и безопасно пространство за нашите деца.

Желанието и енергията, които изпълниха училищния двор в тази майска събота, изглеждаха вдъхновяващи: деца, които се забавляваха, разговаряха и помагаха един на друг; родители, които показаха на общността ни родителска подкрепа; директор Калапиш, който активно помагаше заедно с училищния персонал. Изрязахме изсъхнали храсти, насадихме нови дървета и засадихме нови борове, осигурени от децата от 5-ти В и 7-ми Г клас. Този ден беше началото на нещо по-голямо - общност, свързана от смеха, приятелството, общи проекти, споделено време и видими резултати.

Училищното настоятелство изразява искрената си благодарност и гордост от ангажимента и участието на всички, които помогнаха да открием тайната красота на училищния двор. Вашата важна подкрепа и участие заслужават безкрайно уважение и признателност. Без вас, нищо от това не би било възможно в тези мащаби. Иска ни се да вярваме, че с общите ни усилия и ангажираност в допълнителни проекти, можем заедно да помогнем на образователната среда в 107 ОУ, в която всяко дете ще може да развива и изявява своя уникален потенциал и да се чувства щастливо от подкрепата на своите родители и учители.

За да запазим спомените от тази вдъхновяваща среща в училищния двор, направихме няколко снимки, които можете да разгледате в галерията. Искаме да изразим признателност и специална благодарност на учениците от 1-ви Б и 1-ви Г клас, 2-ри В и 2-ри Г клас, 3-ти А и 3-ти Г клас, 4-ти А и 4-ти В клас, 5-ти А и 5-ти Б клас, 6-ти А и 6-ти В и 6-ти Г клас, на техните семейства и класни ръкодители за тяхната специална роля в създаването на по-добро училищно пространство! Общо 45 деца се включиха в инциативата!

Изпълнени с оптимизъм от срещата ни през май, ще се радваме да се видим в училищния двор с всички ученици и през есента за втория - и последен за годината - Ден на зеленото общуване в 107. ОУ „Хан Крум“. Точната дата ще бъде изпратена с покана, публикувана в Shkolo, на уебсайта на Училищното настоятелство и на фейсбук страницата на 107. ОУ “Хан Крум”.

Благодарим ви!

42 views

Comments


bottom of page