top of page
  • stefangoynov

Обединени за признание, подкрепа и благодарност

Updated: Oct 12, 2023

Традиционно, всяка учебна година, Училищното настоятелство на 107. ОУ „Хан Крум“ обединява усилия и средства, за да подкрепи нашата образователна общност.


С настъпване на края на учебната 2022/2023 година, този ангажимент се превърна в усмивки на лицата на завършващите седмокласници в 107. ОУ „Хан Крум“, съпроводени от гордостта в сърцата на техните родители, по време на церемонията за тяхното завършване.


Благодарение на ангажираността и финансирането от Училищното настоятелство, учениците от седми клас получиха специални медали и гравирани химикали. Тези награди не са обикновени предмети или просто традиция, те са олицетворение на труда и посветеността на всеки ученик през първите седем години от образователния му път и вярата, че тези символи ще им напомнят, че усилията се възнаграждават и имат значение за обществото, в което живеят.


Благодарност и дълбока признателност беше изразена и с поднасянето на две статуетки Сова на учители, които завършват своята педагогическа практика, с почит към тяхната мъдрост и знания, посветени на образованието.


Образованието е важно, но то става още по-значимо, когато има общност от родители и учители, които работят заедно, за да подкрепят и вдъхновят децата ни. В 107. ОУ „Хан Крум“, този момент отново потвърждава, че когато обединим сили и цели, можем да постигнем хубави резултати.






42 views

Comentários


bottom of page